maanantai 15. joulukuuta 2014

MACing girls happy since 1984

Tänään kävin ennen ruotsin pohjatuntia kaupoilla pyörähtämässä. Hakusessa oli uusi, astetta vaaleampi meikkivoide (vanha ollut kesästä asti käytössä..) sekä korkkarit synttärijuhliin lauantaiksi. Korkkareita en toistaiseksi ostanut, mutta hallelujah, se meikkivoide!! 

Oon oikeastaan aina käyttänyt vaan Maybellinen meikkivoiteita, ne on ihan hyviä ja edullisia. Oon silti aina salaa haaveillut meikkitutorialeissa ja blogeissa vilahtelevista MACin tuotteista, niitä kun on aina niin ylistetty. 
 Itse asiassa, viime aikoina oon jostain kumman syystä nähnyt parikin kertaa sellaista unta, jossa ostan valtavan kosmetiikkakaupan hyllyt tyhjiksi MACin meikeistä, siveltimistä ja meikkipussukoista. En tajua, mistä nää unet on tullut, mutta kertoo varmaan jotain siitä, kuinka paljon oikeasti MACia himoitsen..? :D

Tampereelta ei ole kuitenkaan ikinä kyseisen merkin tuotteita löytynyt, enkä ihan pelkän meikkivoiteen takia ole Helsinkiinkään asti raaskinut lähteä... :D

No, tänään kävelin sitten ihan muina naisina Stockmannin ovista sisään, päämääränäni juurikin tuo Maybellinen meikkiosasto. Ja kuinka ollakaan, heti oven oikealle puolelle oli ilmestynyt MACin piste! En ehtinyt edes tajuta ilahtuneeni, kun löysin itseni jo meikkaajan tuolista etsimässä itselleni sopivaa meikkivoidetta. 

Pisteen myyjä oli tosi mukava ja ammattitaitoinen tyttö, ja hän löysikin mulle heti sopivan sävyisen ja tuntuisen voiteen. Multa otettiin vanhan meikin rippeet pois ja laitettiin uutta tilalle, ja voi kun se näytti ja tuntui hyvältä! Voidetta laitettiin tosi ohut ja luonnollinen kerros, mutta se peitti munkin paloauton punaiset poskeni täysin ja kuivui nopeasti! Täydellistä.

Noin viiden minuutin vierailun jälkeen kävelin bussipysäkille onnellisena, 30 euron täydellinen meikkivoide laukussani.




xoxo
Ansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti