maanantai 6. lokakuuta 2014

Onko siellä ketään?


Heippa taas ihan laittoman pitkästä aikaa! En ole ihan varma, huikkailenko täällä vain äidilleni ja parille muulle, jotka tätä blogia säälistä lukevat, vai onko täällä ihan oikeasti vielä joku langoilla niistä vanhoista lueskelijoista..? 

Kuten varmasti tiedätte, olin vaihdossa viime vuoden ja tulin kesäkuun lopussa takaisin kotiin. En siitä ala sen enempää jauhaa, kotiinpaluusta ja koko vuodesta löydätte tietoa täältä.

Mulla on jo jonkin aikaa ollu sellainen olo, että pitäis saada tää blogi taas henkiin. Nautin tän kirjoittamisesta niin paljon silloin pari vuotta sitten, että tätä on nyt kolmisen kuukautta ollut jopa ikävä, kun vaihtoblogikin loppui. 

Voisin tähän tehdä pienen tilannekatsauksen mun tänhetkisestä elämästäni. 
 
Käyn lukion toista luokkaa, koska vaihdon takia tipuin vuoden alemmas. Sinänsä mua ei haittaa ylioppilaaksi pääseminen vuotta myöhemmin, mutta kyllähän se ärsyttää olla tavallaan ihan eri elämäntilanteessa koulun suhteen kuin vanhat kaverit. Muut tanssivat wanhat jo viime vuonna, ja saivat juuri syksyn yo-kirjoitukset purkkiin. Keväällä muilla on penkkarit, abiristeilyt, lakkiaiset ja muut, ja mulla tämä kaikki on vielä edessä. No, pääsempähän ainakin monille ylppärikahveille!


 Toinen aika olennainen osa mun elämää on poikaystävä, Mikko, josta jo mainitsinkin vaihtoblogin lopetuspostauksessa. Tosi nopeasti kotiutumisen jälkeen tutustuttiin, ja se olikin menoa ihan melkein heti! Vähän alle kolme kuukautta ollaan vasta seurusteltu, mutta tuntuu kyllä, että oltais oltu aina yhdessä. Oltiin ainakin ennen sillain hyvällä tavalla aika erilaisia, mutta jotenkin ollaan tämän kolmen kuukauden symbioosielämisen aikana opittu toisistamme niin paljon, ja ehkä tavallaan alettu muistuttaa toisiamme tosi paljon? :D En tiedä, en kuitenkaan voisi olla yhtään onnellisempi <3

Irtisanouduin vihdoin GoGolta ja ajattelin vaihtaa vähän uusiin kuvioihin. Tai ehkä uusvanhoihin. Ollaan käyty nyt joka sunnuntai pelaamassa sulkapalloa, ja viime torstaina näin vanhaa valmentajaani hallilla. Hän taisi saada mut ympäripuhuttua, ja voi olla, että tässä syksyllä innostun vielä aloittamaan treenaamisen ihan valmennuksessa.. 

Muuten mun elämä rullaileekin ihan peruspainollaan eteenpäin. Töitä pitäisi saada, ja hainkin vanhaan työpaikkaani viime viikolla. Uusi omistaja ei toistaiseksi luvannut vielä mitään, ja ajattelinkin käydä heti huomenna kyselemässä vähän muista paikoista. Oma raha, työkokemus ja ajanviete houkuttelis kyllä suuresti, oon vaan niin hitsin laiska etten ole aikaisemmin saanut aikaiseksi.. Kismittää.

En nyt heti alkuun viitsi kirjoittaa mitään romaania, enkä tiedä, tuleeko tästä kirjoittamisesta enää mitään. Mutta toivon kyllä, että pääsisin taas valokuvailuun ja kirjoittamiseen käsiksi, on tää vaan niin kivaa puuhaa! :)

Palaillaan!

Ansku  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti