perjantai 24. lokakuuta 2014

Syyslomasta

Heippa taas!


Syysloma tuli ja meni, mitään ihmeellistä en tehnyt, mutta kivaa oli ja nyt on taas energinen olo ja intoa porskuttaa joululomaa kohti ;)

Olin ensimmäisen lomaviikonlopun Mikolla, ja mentiin hänen perheensä kanssa Laipan Erämaahan Sappeen lähelle kävelemään. Paikka on siis tosi iso metsä, johon on tehty polkuja, nuotiopaikkoja ja laavuja yms. Käveltiin 4-5 tuntia ja pienistä vastoinkäymisistä huolimatta päivä oli ihan mahtava!

 
 Aloitin vähän aikaa sitten autokoulun, ja lomakeskiviikkona mulla oli eka ajotunti. Olin tosi jännittynyt, mutta loppujen lopuksi kaikki meni tosi hyvin ja nyt kaksi viimeistä ajoa on tuntunut jo tosi kivoilta!

Mun pikkuserkku, 9-vuotias Elle, tuli meille samaisena keskiviikkona yökylään. Käytiin katsomassa Muumit Rivieralla, meikattiin toisiamme, luettiin kirjaa ja leikittiin barbeilla. Oli ihanaa touhuta pitkästä aikaa kaikkia lasten juttuja, tuntui kuin omista viimeisistä barbileikeistä ei olisi ollenkaan aikaa :D 


Muuten olin vaan kotona ja rentouduin. Sain Mikolta The Walking Deadin 4-kauden lahjaksi, ja katsottiinkin se parissa päivässä kokonaan! Ollaan ihan täysin koukussa, onneksi vitoskautta pyöritetään nyt telkkarissa...
Käytiin myös meidän perheen kanssa Seitsemisen kansallispuistossa ulkoilemassa, joten loman aikana tuli kyllä urheiltua ja oltua ulkona ihan mukavasti :) Ihanaa välillä lähteä kaupungista keskelle metsää, paistaa makkaraa nuotiolla ja kävellä kivien ja kantojen keskellä ruskanväristen puiden keskellä.

Tämä viikko on koostunut lyhyistä koulupäivistä, sulkapallon pelaamisesta, äidin synttäreistä ja kahdesta ajotunnista. Aloitin myös taas Montignac-nimisen ruokavalion, jota noudatin pari vuotta sitten myös. Siitä on kai jotain juttuakin täällä blogissa :)

  
Mulla on tää bloggaaminen päässyt ihan unohtumaan, ja tuntuu, että itsensä ilmaiseminen tekstin muodossa on paljon vaikeampaa kuin ennen. Vaihtovuoden aikana ei tullut kirjoiteltua muuta kuin vaihtariblogia, jossa oli jokin selkeä aihe. Sen jälkeen tälläisen tavallisen päiväkirjamaisen blogin kirjoittaminen tuntuu vähän luonnottomalta. No, eiköhän tämä tästä taas! :)

Nyt mä alan pakkailla ja tehdä lähtöä Pälkäneelle. Palaillaan toivottavasti ensi viikolla, heippa!

xoxo,
  Ansku   

2 kommenttia:

  1. Mistä toi sun ihana valkoinen pörröinen takki on? :) ja mistä toi harmaa takki joka näkyi edellises postaukses? Ihana tyyli sulla! *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos tosi paljon! <3 Pörrötakki on ostettu noin viikko sitten Ginatricotista, ja toi harmaankirjava takki on H&M:ltä!:)

      Poista