tiistai 29. tammikuuta 2013

lääkärivihaa



Mun äippä on paras. Se toi mulle lohdutukseks tän maailman ihanimman farkkupaidan!! <3 Sain myös toisen paidan ja korvikset, mut en saanut niistä mitään hyvää kuvaa :( 
Tänään oli ekaa kertaa vähän kuumetta, eli ei vieläkään kouluun... 
Huomenna varmaan lääkäriin jos on edelleen näin paha olo. Oonko ikinä kertonut kuinka paljon vihaan lääkäreitä?
Oon aina vihannut. En tajua, miks kukaan ees haluaa lääkäriks :D Siis en halua mitenkään nyt aliarvioida lääkäreitä tms, nehän on tärkeitä ihmisiä, auttaa toisia ja parantaa sairaita. Mut en tiä mistä johtuu (oonko sit saanu pienenä jonku trauman vai mitä :D), mutta mä jotenkin vaan vihaan sitä tunnetta, kun astuu lääkärin odotushuoneeseen ja se desinfiointiaineen löyhkä tunkeutuu sieraimiin. Tiskin takana istuu joku mamma rillit vinossa ja naama kiinni tietokoneen näytössä, tervehtii yyberkohteliaasti ja käskee odottaa. Odotushuoneessa on laattalattia, pari viherkasvia ja puun väriset tuolit. Lehtitelineessä on Anna ja Kodin kuvalehti ja huoneen nurkassa sellanen mikä lie Eden-vesihana. 
Ikuisuuden jälkeen lääkäri avaa ovensa hitaasti ja kutsuu monotonisella äänellä sukunimeltä. Se kättelee löysästi ja silmiin katsomatta. Kyselee vointia, hipelöi kaularauhasia ja tuijottaa sen näkösenä, ettei sitä oikeesti edes kiinnosta. Kun sanon että kurkku kipee ja siel on valkosia pilkkuja, se lähettää mut angiina-testeihin. No, joku hiirulainen (eli joku hoitaja) ottaa multa nieluviljelyn ja käskee odottaa viitisen minuuttia. Istun taas odotushuoneeseen ja kuuntelen kellon tikitystä. 
Lopulta lääkäri ottaa mut takas huoneeseensa vaan sanoakseen, että mulla on joku virus vaan johon ei oo mitään lääkkeitä. Senkun meen kotiin paranemaan.
Ja kaikki tää maksaa 85 euroa. 

Trust me, olisin saanut tosta ainakin kolme sivua tekstiä lisää, mutta säästin teidät :D En vaan tykkää käydä lääkärissä....... 
Mutta nyt nukkuun, buenas noches amigos! <3
xoxo
Ansku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti