torstai 28. helmikuuta 2013

And I can't go on because you keep me holding on

Torstai-iltaa ihanat!
Tiistaina tosiaan toivoin kovasti ihmeparantumista kovasta kurkkukivusta... No, ei tullut parantumista ja keskiviikko menikin erittäin huonolla ololla ja buranahuuruissa. Asiaa ei parantanut ollenkaan työt, jotka kesti kolmesta puol kasiin. Jouduin oleen vielä koko ajan brittiläisen miehen kanssa töissä, joka ei juurikaan puhu suomea. Ja mähän en luonnollisesti uskalla englantia puhua sitä äidinkielenään puhuvalle...

 Lounassalaattia töissä

Keskiviikko-ilta meni maailman ihanimman jätskiannoksen kanssa telkun edessä. Oon nyt lomalla kyllä lipsunut Montignacista ihan täysin, mutta onneks maanantaista lähtien on taas rutosti aikaa ottaa itseensä niskasta kiinni ;) 

 Vaniljajätskiä, vadelmia, domino-keksejä, daimia ja kinuskikastiketta... Syntistä mutta törkeen hyvää <3

Tää päivä onkin mennyt ihan vaan sohvalla makoillen ja itseäni parannellen. Aloin heti aamusta kattoon Titanicia. Näin sen viime kerran joskus viis vuotta sitten, joten en muistanut ollenkaan kuinka vaikuttava se oikeastaan onkaan! Ihan tajuttoman hyvä, en käsitä... Oli oikein pakko googlailla kaikkea tietoa tosta oikeasta Titanicista ja sen tuhosta, pisti jotenkin niin paljon ajatuksia liikkeelle toi leffa.

Huomenna lähdetään kympin junalla isin ja äidin kanssa Helsinkiin viikonloppureissulle. Petu tulee sinne myös huomiseks mun kanssa shoppaileen, jeejee tulee mahtipäivä! Yövytään porukoiden kanssa Torni-hotellissa, joka on kuulemma tosi kiva paikka, en malta oottaa! Hotellit on parhaita :) 

Kokosin eilen illalla ajankulukseni pari tosi huonoo ja nopeesti tehtyä kollaasia jutuista, mitä haluisin löytää Helsingistä... Osa oikeesti tarpeellisia, kuten uudet, vaaleat ja vähän revityt farkut, musta laukku ja baltsut/mokkasiinit (?!?!?), osa taas ihan vaan tollasia PAKKOSAADAHETINYT-juttuja :)



Mun ilta meni Ted-leffa katsellessa ja pakkaillessa, näyttää taas siltä että olisin lähdössä ainakin viikon lomalle :D


Nojoo, taidan vielä hetken napostella pähkinöitä ja rusinoita ja painua sit nukkuun että jaksaa huomenna tepastella :) Tuli ihan kauheen sekava ja huono postaus nyt kyllä...
 

Öitä!
xoxo
Ansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti