tiistai 26. helmikuuta 2013

Lordi lookalikes, ruokakuvat, iPhonelaatu ja vilustuminen




Eilen tosiaan mentiin Mintun kanssa kattoon uus Hannu ja Kerttu - leffa, ja oli kyllä molemmille pettymys. Leffa kesti vaan 1,5h eikä siinä oikeestaan ollut mitään juonta. Hannu ja Kerttu vaan tappo Lordin näkösiä ähiseviä elukoita peräjälkeen :D Odotin paljon enemmän, traileri oli niin hyvän olonen!

Leffan jälkeen tulin kotiin, ja kurkku tuli kipeeks... Ajattelin että ei se mitään, laitan vaan lämpimät vaatteet ja painun pehkuihin niin eiköhän mulle joku ihmeparantuminen yön aikana tapahdu! Kavereiden kanssa juttelu vei kuitenkin voiton ja nukkumaanmeno taas viivästy, mikä ei tietenkään tehnyt hyvää. Lopulta meno oli jokseenkin tällästä:
 

No, aamulla oli vielä huonompi olo. Kurkku kipee ja muutenkin nuutunut olo. Vetelin sinkkiä ja vitamiineja kaksin käsin ja toivoin parasta. Nyt voin sanoa ettei auttanut, huono olo on edelleen! Ei yhtään kiinnostais olla kipee kun lähdetään viikonlopuks Helsinkiin...

Isovanhemmat tuli meille syömään. Mulle on muodostunut jonkin sortin pakkomielle kuvata kaikki ruoka mitä syön. Rakastan kuvata ruokaa. Ehkä jopa enemmän kuin sen syömistä! 
 



Oon luullu et vihaan artisokkaa. Äiti teki kuitenkin maa-artisokkakeittoo ja Isähenri paisto päälle artisokkasipsejä o_O Taivaallista.
 

Ja jälkkäriks harvinaisen raaka ja sen takia epäonnistunut mutsku, nam! <3
Pääruoka jäi kuvaamatta, olin liian nälkänen :( 


Ah, tää laatu <3 Tällä hetkellä makaan tyynyistä ja peitoista tekemässäni pesässä sängyllä ja kuuntelen musiikkia teekupposen (hyi) kera. Oi kun nyt parantuisin tästä flunssasta, huomenna on työpäivä ja kaikkee!

Voisitte heitellä vähän postausehdotuksia, oon yrittänyt keksiä jotain erikoisempaa mut en oikein osaa ;/ Eli postausehdotuksia tiskiin!
xoxo
Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti