maanantai 25. helmikuuta 2013

Just know you're not alone 'cause I'm gonna make this place your home


Eilinen lähti käyntiin herkkuaamupalalla: kananmunaa ja pekonia, raejuustoa, ruisleipä ja paprikaa plus tietty pakollinen aamukahvi ja tuoremehua <3 En muuten muista koska olisin viimeks juonu mehua :o 
 

Äiti ja isi oli jättäny auton kaupunkiin ja lähettiin kävellen hakeen sitä. Yleensä en kauheesti syty tollasista talvipäiväkävelyistä mutta eilen oli ihana tarpoo tuolla Pispalan ja Pyynikin ylämäkiä ylös ja kattella maisemia harjun päältä! Ja tietty oli pakko saada Näkötornilla pikkumunkki vaikka lupasinkin itelleni etten syö... 
 


Kovin oli ruuantäyteinen päivä haha :D Lounaaks tomaattikeittoa vuohenjuuston ja näkkärin kanssa ja iltapalaks tein karjalanpiirakoita ja munavoita, omenaa ja mustikka-mansikka-vadelmasmoothiet <3 
Oli ihana hemmottelusunnuntai, koko päivän oli hyvä fiilis! Illalla katteltiin telkkua ja Liisa Ihmemaassa - leffa isin kanssa :) 
 






Tänään lähdin kävelylle kun oli noin ihana ilma! Kävelyn jälkeen tein vielä rankan lihaskuntoreenin kotosalla ja nyt on ihanan toimelias olo ;) 
Illalla mennään Mintun kanssa kahville ja kattoon se Hannu ja Kerttu - leffa, saa nähä onko hyvä vai huono, oon vähän kaikenlaista palautetta kuullut!


Siinä vielä huonolaatunen kuva mun ripsistä! Kävin siis nyt lauantaina Petulla laitatuttamassa elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset ja empä oikeestaan voisi olla tyytyväisempi! Näin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yhteensä 3 unta, joissa heräsin ja menin peilin eteen ja olin yön aikana hieronut kaikki ripset pois silmistä :D Hahha, oli kuitenkin kiva herätä lopulta oikeesti ja nähdä että siinä ne edelleen on ;) 

Jeps, nyt mä meen valmistautuun ja sit Minttua näkeen! Heippa ja ihanaa alkuviikkoa ja kouluviikon alkua niille joilla se nyt alkoi! :) 
xoxo
Ansku

7 kommenttia:

  1. minkä kautta meet vaihtoon?

    VastaaPoista
  2. hei mikä se sun ruokavalio juttu oli mitä teidän koko perhe alko noudattaa? onks se toiminut?:)

    VastaaPoista
  3. Tän "dieetin" nimi on Montignac ja perustuu siis siihen, että rasvaa ja hiilihydraattia ei saisi syödä samaan aikaan. Dieetistä on myös ohjekirja, miten tätä kuuluu noudattaa ja miksi erilaisia ruokia saa ja ei saa syödä. Ite en oo kirjaan kauheesti perehtynyt, mutta teen samoin kun muutkin perheenjäsenet, jotka taas tietää tarkalleen noi säännöt :) Dieetti koostuu vissiin kahesta vaiheesta, laihdutusvaihe ja sit sellanen "pysähdysvaihe", jossa ei enää yritetä pudottaa painoa vaan pitää se samana.
    Mun omat ateriat päivän mittaan koostuu usein aamupalasta, jolla syön mahdollisimman tummaa ja vähähiilihydraattista ruisleipää, juustoa ja vaikka paprikaa. Ruokajuomana on aina vesi tai rasvaton maito. Koulussa ei tietenkään mitään Montignac-ruokaa oo tarjolla, vaan syön sitä mitä on. Jos on kuitenkin esim. jauhelihapihvejä, perunaa ja salaattia, jätän perunat syömättä.
    Koulun jälkeen syön vaikka samanlaisia leipiä kuin aamulla, päivälliseks jonkin salaattia jossa on vaikka kanaa tai jotain juustoa, ja illalla vaikkapa jugurttia tai rahkaa marjojen kera.
    Mä en siis noudata tota ihan tarkalleen, koska esim. hedelmiä ja marjoja saisi syödä vasta 5h sen jälkeen, kun on syönyt jotain muuta. Ne ei kuitenkaan lihota, joten syön niitä joskus myös aikasemmin. Myös joskus viikonloppusin syön jotain hyvää, esim karkkia vähän tms. Nyt lomalla en oo oikeestaan dieettiä noudattanut, vaan alotan taas kun koulu alkaa :)
    Ollaan oltu Montignacilla nyt puoltoista kuukautta ja kyllä mä huomaan että tuloksia on tullut :) En käynyt alussa vaa'alla joten en tiä paljon kiloissa oon laihtunut, mutta mun mielestä se ei ookaan tärkeetä. Vaatteista huomaa, että jotkut esim. paidat, jotka oli ennen kireitä, on nyt sopivia. Myös pari takkia ja housut on paljon löysempiä kuin ennen dieettiä. Jee!!

    Kauhee romaani tuli haha :D Toivottavasti tää vähän avas tätä juttua sulle! :)

    Kauhee stoori haha :D

    VastaaPoista
  4. Ainiin ja sokeri pitäisi jättää kokonaan pois!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaapa kivalt! tai sillee erilaiselta :P tsemppiä sulle ja tykkään sun blogista! :)

    VastaaPoista
  6. Jep, tätä on yllättävän helppoo ja mielenkiintosta noudattaa! :) Kiitos paljon!

    VastaaPoista